top of page
KN_07_S
KN_02_S
KN_03A_S
KN_05_S
KN_04_S
KN_03_S
KN_06_S
KN_09_S
KN_10_S
KN_11_S
KN_12_S
KN_13_S
KN_17_S
KN_19_S
KN_20_S
KN_21_S
KN_22_S
KN_23_S
KN_29_S
KN_28_S
KN_30_S
KN_25_S
KN_24_S
KN_26_S
all-1
all-2
all-3
all-4
all-6
all-12
all-14
all-16
all-15
all-9
all-10
all-8
KN_27_S
KN_08_S

Our main focus was to create a space that benefits of a direct access and interaction with green environment of this site while offering maximum privacy.

Another goal was to stretch the perception of the garden despite the compact size of the lot and the adjacent neighbours. 

the basic strategy was to use two distinctive zones private and public presented by clear volumes intersected in a manner that offers a variety of interactions between the inner spaces and the landscape.

architecture & interior design || arch. adi wainbrg, arbejazz studio architects

site || Tel Aviv, Israel

specification II Villa

stage || complete

photography || shai epstein

CN zen house

bottom of page