adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz

private house

built 250 sqm

lot 2500 sqm

sustainable

complete work

Architecture & design Adi Wainbrg

Arbejazz

Photography Aviad Bar Ness

private house

built 250 sqm

lot 2500 sqm

sustainable

complete work

Architecture & design Adi Wainbrg

Arbejazz

Photography Aviad Bar Ness

The urban design competition that took place in 2000 had the objective to convert a contaminating industrial area in gent into a sustainable dense residential neighbourhood with a mix of residential units, elderly home, community centre and primary school.

our proposal had four basic principals. multiple use of land by layering. use of recycled water as landscape. stacks of private units. pedestrian friendly environment. we named our design strategy “slice & fold”

architecture & interior design || arch. adi wainbrg coop Bnlro architects

site || gent, Belgium

specification II residential - public

stage || competition entry

urban gent