adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz
adi wainberg - arbejazz

private house

built 250 sqm

lot 2500 sqm

sustainable

complete work

Architecture & design Adi Wainbrg

Arbejazz

Photography Aviad Bar Ness

private house

built 250 sqm

lot 2500 sqm

sustainable

complete work

Architecture & design Adi Wainbrg

Arbejazz

Photography Aviad Bar Ness

The site is located on a seasonal stream bank within the Technion institute campus in Haifa. The program mixes housing and public facilities. Approximately 200 residential units for young families, a community center and a day care center building. 

Our proposal won the jury prize for suggesting a set of slabs following  the topography, while preserving its natural attributes. The built sustainable units assimilate and embrace the natural landscape.

architecture & interior design ||  arbejazz architectue studio, orit Muhlbauer-Eyal architects

site || haifa, Israel

specification II residential, public

stage || competition prize

technion village